Onze diensten

Berendsen Verhuur & Bemiddeling Arnhem beschikt over een groot actueel klantenbestand dat bestaat uit direct woningzoekenden. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bemiddeling van kleine appartementen, studio's, studentenkamers en garageboxen in Arnhem.

 

Heeft u een object welke u wilt gaan verhuren, maar is het een te grote belasting om een geschikte huurder te vinden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Voor onze bemiddlingsactiviteiten bieden wij een compleet pakket aan zoals hieronder beschreven.


1. Opname

Voor wij aan de slag gaan doen wij de opname van het te verhuren object graag altijd samen met u als verhuurder.   
 
Vervolgens zullen wij tot in detail het object welke u wilt verhuren met u bespreken. Hierbij worden alle eigenschappen en bijzonderheden van het te verhuren object meegenomen. Samen met u zal wel of niet d.m.v. van het puntensysteem een berekening worden gemaakt voor huur. Ook is het van groot belang dat wij van u weten wat de wensen en eisen zijn voor nieuwe huurder(s).

 

 

2. Object in de "social" media

Na opname en schriftelijke bevestiging aan u van de gemaakte afspraken, plaatsen wij uw woonruimte op onze website.  Ook zal uw object op andere sites worden geplaatst zodat het snel onder de aandacht is van een groot “zoekend” publiek. 

 

De door u verstrekte gegevens van de woonruimte worden verwerkt in ons bestand. Indien mogelijk hangen wij borden op aan/in de woning. Er bestaat ook de mogelijkheid voor het plaatsen van externe advertenties, maar ervaring leert dat dit vaak niet nodig is. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kosten.

 

 

3. Match

De gegevens van de woningzoekende waarvoor wij bemiddelen worden vergekleken met de gegevens van het door u aangeboden object.

 

Valt uw object binnen de zoekcriteria / woonwensen van de huurwoningzoeker heeft aangegeven en komt deze zoeker qua profiel (inkomen, aantal personen, werkend / studerend, en huisdieren) in aanmerking volgens de door u gestelde wensen en eisen? Zo ja dan bieden wij uw object direct aan per e-mail, whats app, of telefonisch.

 

Het aantal kandidaten dat geïnteresseerd is in uw woonruimte kan sterk variëren. Zodra er geïnteresseerde kandidaten zijn gevonden maken wij afspraken voor bezichtigingen. Een bezichtiging kan plaatsvinden met één persoon of juist met een aantal geïnteresseerde tegelijk.

 

 

4. Bezichtiging object met kandidaat

Nadat wij een passende kandidaat(en) hebben gevonden voor uw object, zullen wij een bezichtiging(en) plannen, waarbij wij altijd aanwezig zullen zijn.

 

Bij een leeg object hebben wij een sleutel nodig om snel te kunnen schakelen. Woonruimte nog bewoond? Geen probleem, wij zullen in overleg met de huidige huurder een afspraak plannen voor een bezichtiging. Wij brengen uitgebreid verslag uit van de plaatsgevonden bezichtiging(en).

 

 

5. Voorstellen kandidaat-huurder(s)

Nadat de bezichtiging(en) hebben plaatsgevonden zullen wij de kandidaat huurder(s) aan u voorstellen. Dit zal middels een e-mail  gebeuren met daarin alle gegevens over de huurder(s). Alle kandidaten voldoen zoveel mogelijk aan de vooraf door u gestelde wensen en eisen. 

Vanzelfsprekend neemt u als verhuurder de uiteindelijke beslissing of u akkoord gaat met een van de voorgestelde huurder(s).

 

 

6. Huurovereenkomst

Wij zullen de huurovereenkomst opstellen en de sleuteloverdracht regelen. In de huurovereenkomst welke wij voor u gaan opstellen worden standaard gegevens opgenomen, aangevuld met bijzondere bepalingen die u zelf aangeeft. Vervolgens zullen wij deze met de kandidaat huurder bespreken, en in de huurovereenkomst verwerken. Hierna zullen wij de overeenkomst met alle betrokken partijen bespreken. 

 

Wij zullen tevens toezien op ondertekening van de overeenkomst door de huurder, en op de sleuteloverdracht. De eerste huur, en indien van toepassing een borg, zullen voor u worden geïnd. Wij storten het bedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst door op uw rekening.

 

Bent u na het lezen van onze aanpak geïnteresseerd, dan kunt u vrijblijvend uw object aanmelden via onderstaande link.